Kontakt

Mitt foto

Vi som har MOSSA Trädgård & Design heter Jens Svensson och Malin Hjelm. Kontakta oss om ni vill ha hjälp med trädgårdsskötsel, planering och trädgårdsdesign eller bara inspiration för en mindre del i trädgården. 

2010/01/31

Nu börjar det...
Jag heter Jens Svensson. Jag har ett heltidsjobb på Kristianstad kommunala bostadsbolag, jag har också ett eget företag som heter Skogstorpet Trädgårdsservice som jag under hösten 2009 drog igång på allvar efter att det har legat i startgroparna en längre tid. Jag erbjuder skötsel av privata- och företags trädgårdar. Min tanke är också att utöka min service med att designa trädgårdar till mina kunder. Denna bloggen kommer att vara en dagbok över denna delen av mitt intresse. Trädgårdsskötsel och mitt trädgårdsintresse i stort kan ni hitta på min andra blogg Skogstorpet & Trädgården som framför allt handlar om mitt föräldrahem och dess trädgård. 

Inom kort kommer jag förhoppningsvis att kunna lägga in mitt första inlägg om mitt eget första designuppdrag som känns fantastiskt spännande, det är på gång! Men innan detta är klart kommer jag att visa er människor och trädgårdar och miljöer som jag inspireras av.

Inga kommentarer: