2016/11/02Vill ni ha tid över till annat? Vi fixar - Er fritid.

En trädgård kräver mer eller mindre underhåll som ofta skapar måsten och krav. Vill Ni få ut mer och kunna njuta till fullo av Er fritid kan ni låta oss ta hand om skötseln vilket samtidigt gör att ni kan få ut mer av Er trädgård också.

Behöver trädgården en ansiktslyftning kan beskärning eller uppstamning av mindre träd och buskar göra underverk. En mindre lyckad plantering är ofta fel växt på fel plats. I nära samarbete med Era önskemål som grund kan vi komma fram till förändringar, stora som små, för att Er trädgård skall lyfta igen och att Er oro skall försvinna.

Under 2016 är vårt arvode (inkl. moms):

400 kr/timme

25 kr/mil i milersättning,

300 kr för bortforsling av trädgårdsavfall.

Välkomna att kontakta oss på telefon: 0734-33 11 50

eller via email: skogstorpet.js@gmail.com

Pin It

1 kommentar:

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Jag har för dig, jag gjorde allt för dig, jag gjorde allt Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag stavade till slutet av mitt liv och jag spionerade det tillbaka till slutet av mitt liv. han såg det, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var ungefär 4 pm. Jag blev så förvånad, jag sa att jag var så förvånad att jag var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom. Jag var så glad och gick för att vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet att du har ett förhållande med, skulle jag kunna hjälpa dig med den här personen. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad till ditt kontor / lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}