Kontakt

Mitt foto

Vi som har MOSSA Trädgård & Design heter Jens Svensson och Malin Hjelm. Kontakta oss om ni vill ha hjälp med trädgårdsskötsel, planering och trädgårdsdesign eller bara inspiration för en mindre del i trädgården. 

2011/09/19

Garden staging

Här är ett collage från ett "garden staging" -uppdrag jag och min fru gjorde i augusti. I våras publicerades en undersökning (Husqvarna Global Garden Report) om hur mycket värdet på din fastighet ökar om trädgården är välskött. Läs bla Hillevis inlägg på hennes blogg här .

Inför en fotografering, visning och /eller husförsäljning är det verkligen en rekomendation att inte bara se om insidan av huset utan även se till att trädgården är i topptrim. I uppdraget ovan krävdes det 1 ½ dags trimmande, rensande och röjande för få trädgården iordning och sedan kom jag och min fru på fotograferingsdagen och stylade sittplatser mm för att göra bilderna säljande. Superroliga uppdrag för oss att göra och den kostnaden kunden betalar får man igen mångfalt när fastigheten säljs.

3 kommentarer:

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Ser jättefint ut!!! Vad duktiga ni är. Måste vara roliga såna jobb. Ja, idag betyder trädgården mycket mer vid en försäljning än bara för några år sedan. Dock vad jag förstått får trädgården gärna inte vara för 'svår' att ta hand om. Det kan avskräcka t o m. Så en snygg och lättskött trädgård är nog det bästa vid en försäljning. Å gärna då lite piffad med det lilla extra :-))

Ha det bra!
/Charlotte

Landliggeren sa...

Sikken god ide. Det er ikke altid køber har fantasi til at forestille sig, hvordan haven kan indrettes. Med de fotos må det da være svært at modstå købet :-)

Ha´en god dag
Birgitte

Kristina Bonander sa...

Det här är något som jag tror kommer stort. I takt med att intresset för trädgård bara ökar och ökar vill man också visa upp en fin utsida vid försäljning. Hoppas ni får fler liknande uppdrag.
//Kristina