Kontakt

Mitt foto

Vi som har MOSSA Trädgård & Design heter Jens Svensson och Malin Hjelm. Kontakta oss om ni vill ha hjälp med trädgårdsskötsel, planering och trädgårdsdesign eller bara inspiration för en mindre del i trädgården. 

2012/04/27

Trädgårddesign i Kristianstadsjournalen


Jag kommer under detta året att skriva ett reportage i varje månadsnummer av annonstidningen Kristianstads Journalen som går ut i drygt 40 000 exemplar. Tanken är att jag gör en ritning för en tilltänkt kund och att man sedan skall kunna följa arbetet från första hembesöket till att en hel del av inslagen i min ritning färdigställs.Juni-numret kommer att gå in på framför allt marksten men sedan skall övriga av dom olika elementen beröras som skapar en förhoppningsvis inspirerande trädgård för kunden i slutändan; vatten, färg, form, väggar, tak, sittplatser etc. Här ovan ser ni den första grundskiss jag har ritat som vi till nästa nummer kommer att göra lite revideringar på efter kundens önskemål.

Här kan ni läsa maj månads reportage på sidan 30
och här det första från april på sidan 6.

Pin It

2 kommentarer:

Susie på Stjärnarve sa...

Har precis varit inne för att vila mig lite och då passade jag på att blogga runt och hittade ditt inlägg. Mycket spännande - och vilken bra reklam du får! Ska bli intressant att följa artikelserien!!

Stein sa...

Hei!
Så spennende! Disse artiklene skal jeg følge :-)Jeg har jo stor sans for din blogg allerede, så det er fint å se at du får litt reklame via Kristianstadjournalen!
Ha en riktig fin helg Jens.