Kontakt

Mitt foto

Vi som har MOSSA Trädgård & Design heter Jens Svensson och Malin Hjelm. Kontakta oss om ni vill ha hjälp med trädgårdsskötsel, planering och trädgårdsdesign eller bara inspiration för en mindre del i trädgården. 

2014/02/21

Styrelseuppdrag!

Hej!

Jag lever! Men det är ont om tid att uppdatera bloggen känns det som. Dock hoppas jag att detta året kommer ge större möjligheter då vårt egna byggande på vårt hus kommer att minska något. Mitt första inlägg blir enbart i text då jag nu efter många års förfrågan tackat jag till att ingå i Sölvesborgs Trädgårdsförenings styrelse! En fin och anrik förening med över hundra år på nacken!


"En augustidag år 1909 samlades några trädgårdsintresserade damer och herrar i folkskolan i Sölvesborg för att bilda en fruktodlarförening. Den lever vidare som Sölvesborgs Trädgårdsförening och är idag en av de äldsta, aktiva föreningarna i kommunen.
En förklaring till att trädgårdsföreningen blivit så långlivad kan vara att det är roligt och tacksamt här i Sölvesborg, eftersom kusten i västra Blekinge är odlingszon ett. Dessutom kallas Blekinge för Sveriges trädgård."


(Hämtat från föreningens hemsida)     
http://www.solvesborgstradgardsforening.se/

Pin It

Inga kommentarer: