Kontakt

Mitt foto

Vi som har MOSSA Trädgård & Design heter Jens Svensson och Malin Hjelm. Kontakta oss om ni vill ha hjälp med trädgårdsskötsel, planering och trädgårdsdesign eller bara inspiration för en mindre del i trädgården. 

2010/03/08

Trädgårdsmässa 2010 Malmö


Jag var på trädgårdsmässan i Malmö i helgen. Vill ni läsa lite mer utförligt om detta besök min andra blogg http://skogstorpet.tradgardsblogg.se/

En kort sammanfattning kan vara att det var svårt att se några direkta trender hur trädgårdsåret kommer att se ut 2010 när det gäller utformning och design från mässan. Det var för få montrar med den inriktningen och dom som fanns hade inte så mycket gemensamt förutom då att det inte fanns något gemensamt. Mässans vinnare när det gäller utformning och växtval för montern blev i alla fall "Flyinge Plantshop".

Deras monter var genomarbetad och vacker med en fin mix av strukturer och växtval och som jag upplevde gjorde att deras monter var den mest välbesökta och skapade nog många nya kunder i framtiden. Snyggt och påkostat men det lönar sig.


Bilder från Flyinge Plantshops monter.

1 kommentar:

AnnA sa...

Hej du!
Jag och maken besökte mässan i fredags, och kan verkligen även rekommendera ett besök i Flyinge på deras plantskola, om du inte varit där än...Nu har de tydligen även byggt om - förhoppningsvis inte till det sämre...
Ha det!
hälsn
AnnA