Kontakt

Mitt foto

Vi som har MOSSA Trädgård & Design heter Jens Svensson och Malin Hjelm. Kontakta oss om ni vill ha hjälp med trädgårdsskötsel, planering och trädgårdsdesign eller bara inspiration för en mindre del i trädgården. 

2010/12/27

Gröna tankar


När man jobbar med trädgårdar och planerar och funderar på olika planteringar och växtval är det en viss bitterljuv känsla som infaller då man tittar ut genom fönstret. Samtidigt så skönt att kunna gå in i olika böcker och bilder på internet för att hitta inspiration. Jag har ett projekt som jag håller på med där jag nu måste ge mig ut i snön och börja mäta upp ytor där det förhoppningsvis under nästa år skall bli lite mer färg än under denna mörka årstid. En planteringsskiss skall göras och växtval föreslås. Suck, det blir långa månader innan det kan sättas i verket...

5 kommentarer:

Susie på Stjärnarve sa...

Håller med dig, det bästa med den här årstiden är att man kan planera och fundera över vad man ska hitta på i vår. Man har tid att kolla in alla kataloger och läsa på om sånt man verkligen vill ha.
Tyvärr betyder det också att man får "vilda" idéer som kommer bli jobbiga att utföra. Att man naturligtvis hittar växter man absolut MÅSTE ha - trots att dom inte finns att köpa någonstans i Sverige!
GOD FORTSÄTTNING
Susie

Charlotte sa...

Vintern har sina fördelar..... ;-) Även om den kanske är för lång ibland.... Men tänk dig hos mig..... du ska inte klaga ;-) Hos mig får man ha tålamod i överflöd innan våren kommer....

Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År!
Kram
Charlotte

Sophia Callmer sa...

Gott nytt 2011!
Jo man blir tvingad till en viss vila med all denna snö..

Berit sa...

ja det är den enda fördelen med vintern man hinner gå igenom sina bilder och drömma och planera för nästa trädgårdssäsong:)
Berit

prästgårdseva sa...

Tänkte titta in och önska dig en god fortsättning på det nya året. Läste några missade inlägg och nickade instämmande i dina resonemang om sittplatser och grönska när jag plötsligt såg, att du använt några av mina foton för att exemplifiera. Smickrande. Tack!
Så God fortsättning!

Eva