Kontakt

Mitt foto

Vi som har MOSSA Trädgård & Design heter Jens Svensson och Malin Hjelm. Kontakta oss om ni vill ha hjälp med trädgårdsskötsel, planering och trädgårdsdesign eller bara inspiration för en mindre del i trädgården. 

2011/06/14

Skogstorpet 2011-06-13 kl. 21.15

Imorgon onsdag får Skogstorpet besök av Åsa Langefors som är trädgårdsskribent och medföljande fotograf. Det har inneburit ett par dagars finslipande av mitt föräldrahems rabatter tillsammans med far min. Jag gick ut sent igår kväll och fotade lite för att ni skall få se trädgården ser ut inför besöket.5 kommentarer:

Stein sa...

Så vakkert dere har det på Skogstorpet! Det ser ut som en engelsk cottage garden med islett av Svensk inspirasjon, altså en av de vakreste typene trädgård jeg vet.
Trädgårdsforfatteren og fotografen kan virkelig frossa i gode fotomotiv i morgen.
ha en riktig trivelig dag!
Stein

Jørn Møller Jensen sa...

Hvor er det dog smukt. Rigtig en drømmehave i rendyrket idyl. Billedet af den blå dør og de røde roser minder mig om noget græsk.
Kh Jørn

Anna Vattenkanna sa...

Det ser bokstavligen ut som i en saga! jag tänker på Bröderna Lejonhjärta i Körsbärsdalen...och jag ÄLSKAR sagor måste jag förtydliga min kommentar med. helt underbart...

ha det bra,
Anna Vattenkanna

Helena sa...

Ser helt fantastiskt ut!Som en saga:-)
Vilken tidning kommer det i sen då?
Hälsningar Helena!

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Vilket paradis du har där!!! Helt enkelt som i en saga som Anna säger. Gillar det fina ombonade känslan, husen, murarna och känslan av engelsk cottage. Vilket fint livsverk.....

Lycka till med reportaget!
Kram
Charlotte