Kontakt

Mitt foto

Vi som har MOSSA Trädgård & Design heter Jens Svensson och Malin Hjelm. Kontakta oss om ni vill ha hjälp med trädgårdsskötsel, planering och trädgårdsdesign eller bara inspiration för en mindre del i trädgården. 

2010/07/28

Tusen Trädgårdar 8 augusti.Nu påtas, ändras, filas, klipps, plockas. skärs ner, fylls på, köps, byts, vattnas, göds, njuts, plågas, stressas, svettas, sticks, förväntas, hoppas, ångras det ute i stugorna i Svea Rike! 8 augusti närmar sig och varför stannar vi inte bara upp och tänker igenom tanken bakom detta evenemang? Det är klart att det är roligt när det är fint och vackert i trädgården, när det är totalt ogräsfritt och perfekt men snälla låt inte det överta tanken med varför detta anordnas! Njut i trädgården, stressa inte upp er, pressa er inte, trädgården är kravlös och skall stärka era sinnen inte bryta ner dom. Jag kommer hjälpa min far att snygga till och luka en del ogräs, men jag kommer aldrig att tillåta mig bli stressad. Den 8 augusti kommer det att finnas massor med ogräs och avblommade växter i Skogstorpets Trädgård, men jag kommer att vara stolt över min far och mor som äntligen vågar visa upp sin fantastiska och på många sätt vildvuxna trädgård. Stolt att dom delar med sig av sin trädgård till andra trädgårdsintresserade och låter dom njuta av det som dom skapat.

4 kommentarer:

Petra B. Keramik+Trädgården sa...

Halloj, jag är också med den 8:e augusti, och jag kan lova att jag inte gör ett schmack annorlunda för den sakens skull.
Jag visar upp min trädgård precis som den alltid är, ett vildvuxet paradis i konstant förändring, med allt som tillhör ett privat paradis, skam-hörna, ogräs, buckliga nästan obefintliga gräs plättar, huller om buller rabatter, pågående kreativa projekt, haha.
Men som du skriver, att njuta och inte stressa, det är mitt livs-motto.
Ha en underbar och njutningsfull dag i din trädgård önskar Petra B.

Annika Christensen sa...

Hej!
Helt rätt tänkt.
Jag har tappat bort både din blogg och ditt mejl.
Du skulle ju höra av dig???
Är det för sent?
Annars hör av dig i dagarna så skickar jag en bild till dig.
Hur var det nu var ligger denna underbara trädgård?
VAr det blekingen eller?
Har semester så man kanske skulle ta en tur?
Annika

Annika Christensen sa...

Glömda säga att jag gillar trädgårdar som är lite vildvuxna och där allt inte är perfekt.
Det ger frid i sinnet iallafall för mig.
Hälsa mor och far att jag har en skylt där det står LÅT STÅ vid min nässlor.
Alla skrattar åt det.
Annika

M/S Design sa...

Tycker trädgården ser fantastiskt fin ut och det är bara fint med lite ogräs annars ger trädgården ett sterilt utryck.
Mariana