Kontakt

Mitt foto

Vi som har MOSSA Trädgård & Design heter Jens Svensson och Malin Hjelm. Kontakta oss om ni vill ha hjälp med trädgårdsskötsel, planering och trädgårdsdesign eller bara inspiration för en mindre del i trädgården. 

2010/08/06Tusen Trädgårdar 8/8 2010 Sölvesborg.

Tusen trädgårdar närmar sig. I dagarna tre har jag och min föräldrar putsat till Skogstorpets trädgård för att den skall visa upp sig från sin bästa sida. En hel del perenner och sommarblommor har blommat över så det finns en hel del luckor i rabatterna som gapar tomma. Men det är så trädgården ser ut just nu och det är säkert dom flesta medvetna om. Det är inte jättemånga privata trädgårdar anmälda från Sölvesborg i övrigt men här är en länk till dom öppna trädgårdar och parker som är anmälda, listan börjar med Blekinge. Här är koordinater till Skogstorpet till er med GPS:

n 56* 03 . 409' /eo 14* 33 . 522'

Annars åker ni gamla E22:an mellan Sölvesborg och Valje. Mitt på den långa raksträckan i bokskogen får ni titta efter skylt och vattenkanna. Välkomna!

För er som inte har vägarna förbi Sölvesborg och Blekinge kommer här lite smakprov från Skogstorpets trädgård som den ser ut idag 6/8. Klicka på bilderna för större format.Välkomna! Det kommer att finnas kaffe och fika till försäljning och fars konstgalleri och ateljé är öppet.

3 kommentarer:

M/S Design sa...

Hoppas ni får en fin dag och jag är övertygad om att besökarna kommer njuta i er fina trädgård.
Ha de bra
Mariana

Trädgårdsmakare Hillevissan sa...

HEj Jens!
Trädgården ser helt fantastisk ut. Och vilka hus därtill!!

Hoppas ni hade en fin och kul dag med lagom många besökare, själv har jag inte beökt någon i år då jag haft hemvändarhelg efter semestern. Får planera bätttre nästa år:-)

Ha det gott! H.
PS Din nya layout är fin, men det laggar rejält i scrollningen. Förmodligen den tunga bakgrundsbilden...

Petra B. Keramik+Trädgården sa...

Man blir helt lyrisk när man se dessa härliga bilder. Det var kul att se ditt reportage debüt
i A O T om klematisen.
Ha en underbar helg, Petra B.