Kontakt

Mitt foto

Vi som har MOSSA Trädgård & Design heter Jens Svensson och Malin Hjelm. Kontakta oss om ni vill ha hjälp med trädgårdsskötsel, planering och trädgårdsdesign eller bara inspiration för en mindre del i trädgården. 

2012/05/17

Trädgårdens invånare.

 
Nåt som vi i familjen är rörande överens om är att vi kommer att göra så mycket vi kan för att underlätta för djurlivet i vår trädgård. Vi älskar fåglar och vi har redan nu mycket fåglar omkring oss och framför allt inne i Skogstorpets trädgård på andra sidan stengärdet. Där är lite mer buskar och lummighet som fåglarna trivs i och det är målet för oss också. Vi har redan börjat drömma om höns som går och vankar på tomten! Jag själv skulle vilja ha en bikupa på tomten men där får jag nog hitta en yta i närheten på grevens mark som jag får fråga om jag kan ta i besittning. Jag har en kollega på jobbet som har tre bikupor som har lovat att hjälpa mig att komma igång när jag väl bestämmer mig för att köra!Svarthätta på besök i vår första fågelrestaurang! Den är upphängd i en alm vi har framför baksidan på huset. Vi hoppas vi får ha almen frisk då den är lite paraplyformad och ger underbart tak att sitta under på varma sommardagar!


1 kommentar:

Cika sa...

Härliga naturbilder du visar! Ett gammalt stenröse är verkligen värdefullt att få ha på sin tomt!Sätter mig som följare så att jag hittar hit igen.
/Cika