Kontakt

Mitt foto

Vi som har MOSSA Trädgård & Design heter Jens Svensson och Malin Hjelm. Kontakta oss om ni vill ha hjälp med trädgårdsskötsel, planering och trädgårdsdesign eller bara inspiration för en mindre del i trädgården. 

2011/03/16

Njut av Österlens natur med Walk-On vandringsretreat.

Min barndomsvän Erik har startat ett eget företag "Walk-on" med en härlig tanke bakom. Under tysthet vandrar man 1 till 3 dagarsretreats i Österlens fantastiska natur runt Stens Huvud, från Brösarp ner till Simrishamn. Se mer på hemsidan då det ligger inplanerade walkingretreats redan i slutet på mars.

2 kommentarer:

Möllebacken sa...

Det finns nog ingen bättre natur att vandra i, och som gör en förstummad. Den Österlenska naturen är fantastisk och jag är glad att få bo som jag gör. Idén är jättebra, men jag är en sådan människa som hellre går ensam och ostörd i mina tankar, för går jag med andra människor så tar den sociala biten över.Så det hade inte funkat för mig.
vad kul att du lade dig som följare så att jag fick upptäcka din blogg. Och tack för att du har lagt mig i blogglistan. :)
Ha det gott!
/ Pella

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Vilken underbar idé... Att vandra i naturen måste vara en av de mest fantastiska aktiviteter som finns. Och vilken bild sen!!!!!

Ser att jag missat flera inlägg.... du har legat i :-) Jens, måste säga att du tar otroligt vackra bilder... GIllar även de fina textpåläggen...... helt i min smak!

Hoppas alla planer fortlöper som tänkt...

Ha det gott!
Kram Charlotte