Kontakt

Mitt foto

Vi som har MOSSA Trädgård & Design heter Jens Svensson och Malin Hjelm. Kontakta oss om ni vill ha hjälp med trädgårdsskötsel, planering och trädgårdsdesign eller bara inspiration för en mindre del i trädgården. 

2011/03/03

Fjärilsbuske i miniformat


Gillar denna nya minivariant på Buddleja eller fjärilsbuske, sorten heter "Blue Chip". Gillar att den kan användas nästan som Lavendel och tydligen blommar från juni till Kapten Frost anländer. Sättet att göra reklamen är rolig också...

5 kommentarer:

Monica fra Koseleg sa...

En vakker plante!
Jeg fant mye inspirasjon her hos deg-nå har jeg sett gjennom store deler av bloggen. Likte spesielt alt det grønne med ulik form og struktur. Tenk å ha plass til litt "Skog" i hagen.
Legger meg til som følger - og kommer gjerne igjen en annen gang.
Mvh Monica

Helena sa...

Men jag ser ingen bild....får googla den
Hälsn.Helena

Jens Svensson Skogstorpet Trädgårdsservice sa...

Det är lite problem med länken till bilden/videon. Jag hoppas att underhållet fixar till det under dagen. Googla annars som Helena, det finns mycket info om busken.

Susie på Stjärnarve sa...

Vilken underbar Buddleja den här lilla `Blue Chip´, den ska jag skriva upp på min "vill-ha"-lista. Finns den i Sverige tror du eller måste den importeras hem?

Jens Svensson Skogstorpet Trädgårdsservice sa...

Susie: Jag har försökt leta fast inte jätteintensivt, verkar svårt att få tag på sorten i Sverige, tipsa gärna om du hittar den!