Kontakt

Mitt foto

Vi som har MOSSA Trädgård & Design heter Jens Svensson och Malin Hjelm. Kontakta oss om ni vill ha hjälp med trädgårdsskötsel, planering och trädgårdsdesign eller bara inspiration för en mindre del i trädgården. 

2012/03/02

Skånsk Trädgård 2012 - Peter Englander och Jenny Strandh


Jenny Strandh visade återigen prov på sitt fina hantverk när hon suddade ut gränserna mellan ute och inne. En trend som var stark 2011 och som förmodligen kommer att växa sig ännu större 202.

          
 Peter Englander och "Apotekarns trädgård" hade i år självklart kvar sitt medelhavstema. Fast i år var temat utvecklat på ett sätt som gjorde den uppdaterad, det genom att sätta Marockansk prägel på montern. Jag fick en liten pratstund med Peter i år igen som under detta året har tagit ytterligare steg i i sitt företagande genom att släppa lite på sitt engagemang i Apotekarns Trädgård och mer utveckla sitt företag inom trädgårdsdesign och sitt författarskap. Han är en engagerad man med många järn i elden.  Så valet att utveckla företaget och anställa butikspersonal och samarbeta med bland annat ett företag som köper och renoverar hus för att sedan sälja med färdig trädgårdsdesign av Peter är nog ett steg i rätt riktning för att inte få allför många bollar i luften. Apotekarns trädgård är nu väletablerad och kan gå in i en ny fas och mer energi kan läggas på Peters jobb med designföretaget som alltfler väljer att anlita. Planerna på att skriva bok om förvandlingen av sitt eget hus och dess trädgård som Peter avslöjade för mig vid förra årets mässa är påbörjat men går så sakteliga. Han kommer under året att försöka ta 2-3 veckolånga retreats på annan ort för att kunna koncentrera sig på skrivandet. Sedan kommer ju alla föreläsningar, TV-uppdrag också ...

        


    

Pin It

Inga kommentarer: