2011/02/24

Malmö Garden Show 27-29 Maj

Här är något som gått mig förbi men som låter som starten på något riktigt spännande! "Malmö Garden Show" går av stapeln 27-29 maj i Slottsträdgården i Centrala Malmö.

Detta arrangemang är något som tydligen Malmö Stad håller i trådarna för tillsammans med John Taylor med personal på Slottsträdgården. Det känns som upplägget är ett litet "Chelsea Flowershow" i miniatyr. Programmet är inte spikat än så informationen är något knapphändig. Det finns en facebooksida ni kan "gilla" för att ta del av uppdateringar. Läs lite mer på My Newsdesk hemsida och följande text finns att hitta på Malmö Stad hemsida:

"Malmö Garden Show 27-29 maj
Sista helgen i maj är det premiär för Malmö Garden Show. Ett arrangemang i Slottsträdgården som ska inspirera och skapa intresse för allt som har att göra med trädgård.
Det kommer att bjudas på utställningsträdgårdar, marknad, intressanta intervjuer och demo på scen, mat och café, balkongtävling, musik, barnaktiviteter och mycket mer. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller expert, gammal eller ung. Här finns något för alla!"

Bilder från SVT
och Slottsträdgårdens hemsida


3 kommentarer:

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Men vad kul!!! Alla såna här arrangemang är ju toppen. Mera sådant!!!!

Ha det gott!
/Charotte

Katarinas trädgård sa...

Det låter spännande, bra att det är så nära! Tack för dina fina ord i ett tidigare inlägg!
Hälsningar
Katarina

Anonym sa...

Kul om en Sölvesborgare kunde hitta till Malmö Garden Show och säga hej! Sitter som ordförande i Slottsträdgårdens vänförening och vi kommer nog vara involverade på ett hörn. Själv blir jag avis på er Piet Oudolf parkremsa. Var och tittade i höstas. Underbart! Är ett fan!
Har inte hunnit skriva en artikel ännu om besöket på hemsidan Grobar.se. Checka förresten, för det är en sölvesborgare som programmerat... ; )