2011/05/02

Mode på rulle!

Ställningarna var riggade när jag parkerade mitt släp med gräs på Lilla Torg i Kristianstad på lördagsmorgonen kl 07.30. Jag hade fått ett uppdrag som jag var lite smått skeptisk till när jag hörde det men tyckte det lät som en kul utmaning. Jag började rulla ut gräset, 240 cm långa 40 cm breda, och började känna att det här nog skulle funka trots allt!

När utrullningen var färdig var det dags att sätta lite pynt som pricken över i:et. Ett par duktiga tjejer inom Handelsföreningen i Kristianstad som brukar hålla i dessa evenemang, hade inhandlat massor med citroner och två fina citronträd som dekoration.

Som ni nu kanske har listat ut via bilden ovan så var det sedan tid för aktörerna att kliva ut på den gröna mattan. Mode på gräsrulle! Och ja, det gick hur bra som helst för modellerna att gå i högklackat på gräset vilket jag trodde skulle kunna bli problem!

Våra tre barn har varit engagerade ett par tre gånger och fick förmånen att vara med även denna gången! (stolta föräldrar så klart!)

Lillalillasyster till höger


Mellansyster

Storebror

4 kommentarer:

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Men du vilken kul idé hihi........ Å snyggt blev det också, läckert med citronerna på sidorna. Vackra barn du har....

Ha det gott!
/Charlottte

Joakim Olsson Kruse sa...

Underbar idé!!! Så rätt!!! Och perfekta modeller, såklart!

Helena sa...

Det var ju en ovanlig 'catwalk' kul!
Hälsningar Helena!

Jens Svensson sa...

Ideén med gräs är arrangörernas, Helena Öhlund från Handelsföreningen och stylisten Carina Adamsberg. Rolig idé som blev över all förväntan!