Kontakt

Mitt foto

Vi som har MOSSA Trädgård & Design heter Jens Svensson och Malin Hjelm. Kontakta oss om ni vill ha hjälp med trädgårdsskötsel, planering och trädgårdsdesign eller bara inspiration för en mindre del i trädgården. 

2011/04/27

Skogstorpet 25/4 - 2011

När jag förklarar att Skogstorpet ligger mitt i bokskogen mellan Sölvesborg och Valje så menar jag verkligen mitt i bokskogen! Bilden är från i förrgår så idag har de flesta träden slagit ut, mer eller mindre. På bara några dagar exploderar skogen i grönska!

Vitsipporna har förmodligen nått sin kulmen i sin blomning och är otroligt många och stora i år. Det känns som dom aldrig varit så mäktiga i storlek och antal. Jag byter denna vita mattan mot den som fanns för 2 ½ månad sedan alla dagar i veckan!


4 kommentarer:

Fia sa...

Äckligt vackert! Av alla sorters skogar i Sverige så är ju ändå bokskogarna dom finaste! Och vitsippan är min favoritblomma. Fast vitsippor har vi även här i gran-asp-björkskogarna som tur är :-)

Anna Vattenkanna sa...

Som den äkta skåning jag är så är bokskogen min favoritskogstyp - och nu på våren med de nyutsprungna bladen och vitsippsheltäckningsmattan är den sanslöst underbar. Att sedan som ni bo mitt i allt detta... grattis!

Ha det bra Anna Vattenkanna

Furulunden sa...

Utrolig vakkert. Denne får stå på min facebookside idag:) Den finner du via min blogg!! Mette

Stein sa...

Kjempevakkert! Våren er en herlig tid! Nå gleder jeg meg til å reise over til vårt svenske Sommartorp og se hvor langt våren har kommet der.