2011/02/20

Bloggtips...

Anna på bloggen Lill-Hasta Trädgård visade en givmild uppskattning och tilldelade mig en av hennes blogawards! Tack så jättemycket det värmer i februarikylan!

Som sig bör skall jag skicka vidare denna uppskattning till tre andra bloggar jag vill uppmärksamma som har mindre än 100 följare. Mina val faller på följande inspirerande bloggar som jag även tidigare lyft fram men som jag inte tvekar att tipsa om igen!

"Bakom häcken" PrästgårdsEva med en av de mest spännande och vackra trädgårdar jag har sett i bloggvärlden. Hon har en fantastisk känsla med att använda dom gröna nyanserna och att skapa trädgårdsrum som väcker nyfikenhet och förundran.

"Katarinas Trädgård" Egentligen samma motivering som ovan. Här är buxbomklot, gräs, funkia och många fler av mina favoritväxter representerade i en genomtänkt och lugnande trädgård.

"Utan Stängsel - Peter Gaunitz Landskapsdesign" Nämn något inom den gröna sektorn som denna mångsysslare inte har sysslat med! Han har lika många företag som bloggar och är dessutom en trevlig man som har mycket kunskap om ståndortsodling som han givmilt lär ut via denna blogg. 

5 kommentarer:

Anna H sa...

:-)

Anna-Karin, Landet Krokus sa...

Den awarden är du mer än väl värd! Din blogg är bara så inspirerande! OCh snygg! Vi gillar båda Jane Austen ser jag.. ;)
Hoppas du får en fin vecka!
Hälsar,
Anna-Karin

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Grattis till awarden!!

Salladsströsslet får man akta sig för att tänka några andra tankar kring än att det ska avnjutas TILLSAMMANS med mat...... ;-)

Ha det gott!
/Charlotte

Helena sa...

Jag kan bara hålla med väldigt inspirerande att följa din blogg!
.Katarinas trädgård är nått extra!Skulle så gärna vilja se den IRL.Lite långt bort bara :-(
Hälsn.Helena

Caroline sa...

tack för din fina kommentar, och jag håller med naturen är vacker och visar sig i fascinerande många olika uttryck.

Hälsningar Caroline