2011/02/16

"Landscape man" TV 9 21.00

Det skall bli spännande att se TV 9:s nya serie "Landscape man"  ikväll kl 21.00. Jag är inbiten "Grand Designs"-tittare och detta skall vara en liknande serie fast i trädgårdsformat! Ni som inte har kanalen kan se lite av vad det handlar om på TV 9 hemsida om ni följer länken ovan. Eller här nedan efter ett tradigt reklamklipp tyvärr.

Beskrivning hämtad från kanalens hemsida:

"Glöm ogräsrensning, beskärda häckar och simpla blomrabatter. Människorna som Matthew Wilson träffar i "Landscape Man" går till det yttersta när de tar sig an till synes omöjliga trädgårdsprojekt.
Här handlar det om att gräva ut hela sjöar och flodbäddar, plantera skogar och bygga stora stenmurar. Matthew Wilson tillbringar ett år med dessa människor för att följa hur deras storslagna trädgårdsdrömmar går från dröm till verklighet.
Matthew Wilson har kallats trädgårdsmästarnas Colin Firth. Under sina många år som Creative Director vid Royal Horticultural Society har han jobbat med några av de viktigaste och största trädgårdarna i Storbritannien. Hans bok "New Gardening; How to Garden in a Changing Climate" belönades med det prestigefyllda Best Practical Book Award av Garden Media Guild."

6 kommentarer:

Kristina Bonander sa...

Såg en blänkare om det här för flera veckor sedan och tänkte det här måste jag absolut se på. Tänkte också att det kanske kunde vara något att kommentera på den egna bloggen....men du presenterar det så bra.... och roligt att få lite bakgrund!//Kristina

M/S Design sa...

Tack för tipset.
Mariana

Helena sa...

Hej!
Jag tittar in här o läser när du uppdaterar.
Väldigt givande läsning med härliga bilder!
Tack för tipset ang. programmet som jag missat men om det är sevärt lär det inte hända igen!
Hälsn.Helena

Helena sa...

Hej igen!
Tack för kommentaren hos mig!Visst är drömmar viktiga o inställning!Har nu lagt till dig i min ''bloggroller''.Fick en hel del inspiration när jag kollade lite gammla inlägg du gjort!
Hälsn.Helena

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Jaaa, jag såg programmet igår... Vilken passion för trädgård den mannen har.... Man kan inte annat än beundra hans vision och energi!!! Jag kommer sitta bänkad framför tv:n de kommande onsdagarna. Fast bra att play finns, ifall man skulle missa.

Vilken fantastiskt fin header du gjort!!!

Kram
Charlotte

Fia sa...

Ja visst var han för skön. En helt j-a galen trädgårdsmästare :-D Jösses, man kan ju balla ur hur mycket som helst och ändå vara behärskad och tråkig jämförelsevis! Superbra program var det! Måste ju se till att besöka hans trädgård vid nästa Englandsresa. för att se hur det blev när det blev klart om inte annat.