2011/02/05

Skånska Trädgårdar - Trädgårdsmässa 20113-6 mars är det dags för årets trädgårdsmässa i södra Sverige "Skånska trädgårdar". Förra året var den i Västra hamnens mässhallar i Malmö (läs här eller kort sammanfattning här,) men i år är den mobil (!) och uppställd på Jägersro. Efter ett besök på Formex i Älvsjö som var väldigt givande så skall det bli spännande att se vad södra Sveriges största trädgårdsmässa kan erbjuda och om det finns några trender att utläsa.


Klicka här på länkarna till Annikas blogg "Naturliga Ting" eller Livs blogg "Tusenfröjd" om du är sugen på att vinna en biljett till mässan. Dom och många andra fantastiska bloggare kommer du att hitta i "Allt om Trädgård:s" monter där det bl a kommer att vara bloggträffar varje dag under mässan. Hoppas vi syns i vimlet!
3 kommentarer:

Tusenfröjd sa...

Hejsan! SÅ kul att du hittade till min blogg. Det ska bli så kul med mässan i Malmö och få träffa alla trädgårdbloggar. Nu ska jag kika runt lite på dina sidor...
Du har givetvis fått två lotter!
Ha en fin dag / Liv

Annika Christensen sa...

Men oj då.. blir lite generad när jag ser den där bilden på mig. Det var en fotograf som kom en dag när det ösregnade. Jag vad säger man glad som en banyboll eller..
Skall bli så kul att ses.
Tack för reklamen.
Du skall också få något som tack när du kommer
Ha en skön vecka
Annika

Annika Christensen sa...

Hej igen!
Skicka din adress för jag hade en biljett för mycket.
annika@naturligating.se

Annika